هاااااى احبائى انا الشيف هيما
انا هقدم لكم انهاردا اكلة جديدة جدآ
كلوكو بتموتوا فيها وهى الشيش طاوق
معآ باالمقادير
1/2 كيلو فراج مخلية(بانية)
2 بصلة متوسطة الحجم
2 فص ثوم
2كوباية زبادى
4 معالق عسل ابيض/لو مافيش /يبقى عسل اسود
2 حبة فلفل اخضر
1 معلقة صغيرة ملح حسب الرغبة
1 معلقة صغيرة فلفل اسود
10 سيخح خشب (خله)
طبق يوجد بية طماطم وبصل وفلفل مكعبات على قد السيخ
طريقة التحضير
نقوم بتقطيع الفراخ الى مكعبات صغيرة
نضع البصل والفلفل والزبادى والعسل فى الخلاط حتى نصنع (المارينيتد)والملح والفلفل
ونقوم بوضع القليل من الخل عشان رحية البصل والثوم
ثم نقوم بالتشيش وهو وضع حبة بصل على شكل هلال (المكعبات) ثم الدجاج ثم طماطم ثم
الدجاج ثم الفلفل ثم الدجاج ثم البصل
ملحوظة:::::::::::::
يجب البدء بالبصل ولأنهاء بالبصل حتى لا يفتح السيخ
::::::::::::::::::::::::
عندما نقوم بالأنتهاء من التشيش
نضع المارينيتد الذى قومنا بصنعة من قبل على السياخ
ونقوم بوضع تلك الأسياخ فى الثلاجة لمدة 3 ساعات
ثم نقوم بشويها فى طاسة تيفال وا على الفحم وعلى الجيرل
تقدم مع (المايونيرز) و(الكاتشب) او الطحينة والخبز الشامى
مع القليل من البطاطس المقلية
وبالهنا والشفا
اتمنى ان ينال الموضوع اعجابكم ارجو التقيم
مع تحيات .....
chief hema